Persoonlijke coaching

Wie ben jij, in de ogen van een ander?

Soms vraag je het aan jezelf als je in de spiegel kijkt. "Wie ben ik, in de ogen van een ander?" Het kan je behoorlijk bezig houden als deze vraag je in verlegenheid brengt. De twijfel hierover kan slapeloze nachten opleveren. Daar kun je onzeker van worden. Onzeker over de toekomst of om wat is geweest. Het kan gaan over je werk, je gezin, je ambities. Als je niet meer weet welke stappen je kunt zetten om stevig in je schoenen te komen staan, dan wil ik je graag als persoonlijke coach ondersteunen.

Wat is coaching?

Coaching is een proces waarin je meer bewust wordt van eigen denkbeelden en -patronen. Je krijgt meer zicht op je eigen wereld en leert om te gaan met wat belemmerend werkt in het leven. Belemmeringen die zich kunnen uiten in klachten op lichamelijk, psychisch of sociaal vlak. Je leert belemmeringen te overwinnen en kansen te benutten. 
Door coaching ontstaat er ruimte voor nieuwe mogelijkheden en wordt de weg geopend naar een andere reactie in vergelijkbare situaties. Je inzichten worden vergroot, zodat je beter zicht krijgt op de weg die jij wilt gaan. Het is soms best wel pittig om de werkelijkheid onder ogen te zien, maar het geeft je nieuwe energie, meer ontspanning en ook meer plezier. Je leert weer trots te zijn op wie je bent en wat je doet.

Respectvol

In persoonlijke coaching staan jouw verhaal en jouw leven centraal. De manier waarop je het tot nu hebt gedaan, verdiend alle respect. Vanuit deze houding zal ik je ondersteunen en je helpen zicht te krijgen op de dynamiek in je leven. Samen ontdekken we wat voor jou van belang is en hoe je weer grip op je eigen leven kunt krijgen.