Consultatie en ondersteuning op maat

Als het tijd wordt voor een andere kijk

Herken je deze situatie? Te lang laten resultaten op zich wachten, de ontwikkelingen gaan door. Bij de tijd blijven is noodzakelijk. Je ziet dat andere afdelingen/organisaties de beweging al maken. De eerste missers liggen op de loer.

Als het tijd wordt om eens met andere ogen naar de zaak te kijken, kan ik je inzichten verruimen  door een verfrissende consultatie en heldere feedback.
Bij een consultatie zijn de betrokken mensen zelf actief en wordt de situatie door mij geanalyseerd en in kaart gebracht. Zo krijg je vanuit een ander perspectief nieuw zicht op de omstandigheden en kunnen we een route uitstippelen voor een interventie.  

Interventie mogelijkheden

De interventie na een consultatie kan verschillend van aard zijn. Je kunt denken aan: zelf een andere benadering kiezen, het inzetten van individuele coaching, teamcoaching, supervisie, intervisie begeleiding of procesbegeleiding bij ontwikkeltrajecten.

Uitgangspunt

Mijn uitgangspunt bij een interventie is: het bieden van inzicht aan en het ontwikkelen van vaardigheden bij de betrokken mensen, zodat zij zo snel mogelijk op eigen kracht hun werkzaamheden weer  kunnen uitvoeren.