Gea Wilts

interim-manager, coach, adviseur

Over zichzelf

Van nature heb ik een heel positieve en optimistische kijk op het leven en op mensen. Dat optimisme inspireert mij tot het kijken naar de kracht en authenticiteit in mensen en hen juist hierop aan te spreken. Ik ben en blijf nieuwsgierig en kijk verder dan wat ik in eerste instantie zie bij iemand of in een situatie. In het (bege)leiding geven bij veranderingsprocessen merk ik dat dit de mensen met wie ik werk in beweging brengt. De wisselwerking die dan ontstaat maakt energie vrij en maakt vaak veel meer mogelijk dan was verwacht!

Mijn motto is

Niets is wat het lijkt!

Werkervaring

Vanuit een uitvoerende P&O functie ben ik in diverse zorgorganisaties werkzaam geweest als manager P&O. Vanuit mijn eigen bureau ‘Het Bureau voor mens en organisatie’ heb ik sinds 2003 veel interim-managementopdrachten gedaan, in de zorg- en welzijnssector. De opdrachten die ik heb gedaan liggen op het niveau van P&O management, regio-/sector- en locatiemanagement. Daarnaast heb trainingen en coaching gegeven aan teams en mensen individueel.

Opleiding

Na de pedagogische academie en de HBO Jeugdwelzijnswerk ben ik omgeschoold in management training en opleiding en in personeel en organisatie wat ik later heb aangevuld met een Voorgezette Opleiding Human Resources Management. Daarna ben ik de Academie voor Coaching gaan volgen en in de afgelopen jaren volg ik regelmatig kortdurende trainingen en cursussen gericht op persoonlijke groei, begeleiding en communicatie.